Reddingsbrigade Den Helder

Bestuursleden

artikel_boot
Gezocht nieuwe bestuursleden (2) / bestuurslid penningmeester (1)
In totaal 3 bestuursleden (M/V)


De RBDH is een dynamische vereniging die zorg draagt voor de veiligheid op het strand, bezetting van de alarmploeg en ondersteuning levert bij evenementen.

Vanwege het aftreden van een drietal bestuursleden is het bestuur van de Reddingsbrigade Den Helder op zoek naar twee nieuwe bestuursleden en een bestuurslid voor de functie/rol van penningmeester.

Naast haar bewakingstaak op het strand in de zomer draagt zij tevens zorg voor de veiligheid bij grote evenementen, zoals Sail en andere water- en strand gerelateerde evenementen. Om haar taken te bewerkstelligen organiseert de RBDH diverse opleidingen. Dit doen wij zowel voor de ervaren redder als voor jeugdigen die het nog moeten leren.

Vanwege het vertrek van een drietal bestuursleden zijn wij op zoek naar nieuwe enthousiaste mensen. Eén van de bestuursfuncties betreft de functie/rol van penningmeester. Voor de overige twee bestuursfuncties worden de portefeuilles onderling verdeeld waarbij gekeken wordt met welk aandachtsgebied jij het meeste affiniteit hebt.

Als bestuurslid ben je nauw betrokken bij het maken en het voeren van beleid. Tevens ben je een 'spin in het web', zowel binnen de vereniging, als richting onze partners waar wij mee samenwerken.

Wil je graag bestuurlijke ervaring opdoen en daarbij ook bijdragen aan een vereniging als de RBDH dan kun je een mail sturen naar: info@reddingsbrigadedenhelder.nl.